Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24/08/13

Jag är en förlorare
Jag förlorar dig
För inte bryr du dig, inte bryr jag mig
Om en dröm
En tonårsdröm med gränser
En tanke att "åh, jag önskar jag hade mer av dig"
Släng mig själv i väggen
Torka upp min egen spya
Släpp ut en tår för mitt yttre
Det är fel, du gör mig besatt
Gör nåt äckligt
Våldta fyrtio män
Nej, för jag skulle bara le, tänka:
Välj nu mig




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 157 gånger
Publicerad 2013-10-15 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött