Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I träda












Mina läppar
är kalla
men fortfarande
röda



Mitt hjärta
känns tomt
med det fortsätter
blöda



Min själ
lider brist
på näringsrik
föda



Mina känslor
ligger i träda..






..men de är inte
döda







Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 445 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-15 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Super!!
2013-10-16

  agneta pichler
känslan är mycket bra beskriven

applåd
2013-10-16

    Dan Myrbeck
Ja älskar sådana här konsekvent genomförda texter, försöker själv så gott ja kan!
2013-10-16

  Lars Hedlin
Mästeriligt bra vännen! ;) kram
2013-10-16

    ej medlem längre
den tar jag med mig!
2013-10-15

  Carina Bendix
Tack så mycket! :)
2013-10-15

  ULJO
Kanonbra text
2013-10-15

  Peter Olausson VIP
tycker om!
2013-10-15

  Tess74
Snygg text, snygg bild. Gillar helt enkelt
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix