Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj inte honom





det är väl ofta så
tänker jag

det vackraste ansiktet du sett
den mest likasinnade

är den som förstör dig mest

vet dina svagheter
bryter ner dig

alla ser
ingen kan agera

demonerna inom dig
vill ha djävulen




Fri vers av AliciaK
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK