Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gång

Ett steg. Och ett till.

Och så andas. -Bra regi,

men när blir det paus?




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-03-10 15:57



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Bra fråga! Och bra haiku,en bland flera du har och som glatt mig i eftermiddag!
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP