Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadsblues

Du är som stjärnorna i den här staden

skrev jag och mitt sms kom aldrig fram

långt borta sitter du och jag kan inte se dig

 

månen vilar ensam i himlen och

saknar sina vänner

och dig

allra mest

 

min ledstjärna har slocknat och jag vet 

inte åt vart håll jag ska gå

 

det rycker i benen 

och jag dansar bort min ensamhet

 

för jag vet, jag vet, jag vet

får jag tid över

går jag sönder




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-16 13:02



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Starkt och berörande.
2013-10-16

    Dan Myrbeck
Bra Gerda!
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson