Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"du ser så bra ut i blått"

olustig
olustig är vad jag känner mig
naken och vårdslös
i denna himmel kallad stan

barn på gatorna

jag är påtänd av ditt yttre
i en psykos av ditt inre

where does love come from?
attraktion, åtrå, spänst, upphetsning
kroppar mot kroppar
då man lever som mest

i ett hus utan tak
en tanke utan spärr
där sitter du och ler
för ned en tonårstjej i färg och land
där sitter du och stjäl
tonårstankar, svälj och var glad
utan vänner, utan spel
är allt jag har dig
bland alla rätt och fel




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-16 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött