Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cynikers död

Du fäste dina ögon på mig och frågade
"Finns det något annat sätt än att leva ur hjärtat?"




Fri vers av Elin Ers
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-29 22:52



Bookmark and Share


  Elin Ers
:)
2014-06-29

  byggpoeten
en utomordentlig fråga:)
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ers
Elin Ers