Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Man kan laga vad som helst med silvertejp, det vet alla

Du är trasig
Jag vet inte vem som tog sönder dig
Vem som lämnade dig i mörkret
Omgiven av svarta tankar
Du har inga ord att ge mig
Du är kall
Och jag fryser

Jag är trasig
Jag har fastnat i mörkret
Men jag trivs här
Och mina tankar
Är också svarta
Jag har inga ord att ge dig
Jag är kall
Och du fryser

Vi är trasiga
Här i mörkret
Vi är kalla
Stumma
Vi fryser
Men om vi flätar våra kroppar samman
Kanske vi kan frysa
Lite mindre




Fri vers av Flicka Nummer Elva VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-17 18:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig slutkläm på en underbart skriven dikt
2014-01-27

  Skriver
Skit bra
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva VIP