Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettio

Livet är en serie
och jag är fast i den första panelen
Resten står tomma
Fast manuset är redan skrivet
Jag kan teckna vad som helst i nästa ruta
En superhjälte som besegrar allt det onda
En självkritisk man som hittat synden i ett patriarkat
Hunden som väntar tålmodigt på något som ej kommer hända
Vattnet som slår mot stranden och fotstegen som säger att någon varit där
Ruinerna av en stad där musiken dött ut
Fast jag är ingen tecknare
Mitt namn står på manuset




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-17 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342