Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik - Ångest

Den kommer sakta krypandes,
det börjar göra ont.
Tårarna börjar rinna,
pirret i kroppen ökar.
Ångesten kommer först,
sen springer paniken ikapp.
Jag försvinner från min kropp,
lämnar ett tomt skal.
Blicken blir tom och iskall,
ingen kan få kontakt med mig.
Allt är kaos och jag får inte fram ett ord.




Fri vers (Fri form) av becc
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-17 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

becc