Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wrong..

The pillow is wet,
of tears.
Fight for all you have,
you can do it.
My brain is fucked up,
so many words..
Am i pretty enough?




Fri vers (Fri form) av becc
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-17 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

becc