Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flyttat fram och tillbaka på orden i de två sista raderna, gör kanske fler versioner, få se...


Tanka 18.10.2013 /1

 

västsydvästlig vind
i fyrtiofemgradersvinkel
droppar på fönstret

det snöar löv och flingor
från framtiden till nuet

himlens ljusgrå osynligt
skrivbart med nygamla ord




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-18 10:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggfångad tanka
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP