Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjulet snurrar

Allt fortare snurrar ditt hjul

allt kortare blir dina steg

det går inte att kliva av

för många krav

Uppkopplad dygnet runt

för avkoppling finns det droger

visa upp en skinande blank yta

fortsätt att ohämmat skryta

Du är inte lycklig

men du känner dig lyckad

du gör bara vad man kan förvänta

men får betala en skyhög ränta

Du lever samtidigt som du dör

utan mening utan mål

du spelar ett offensivt parti livets schack

har du tur är det någon som säger tack




Fri vers av Berra Bäver
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-18 11:12



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Man tackar för kaka i då tid medan håller på äter det i present, liksom livet man vill aldrig tar slut. Om Hjulet snurrar då: himlen är grön och havet är blå, moln och regn är bara i våra ögon.
2013-10-18

  Piann VIP
Bra!
Så mitt i prick.
2013-10-18

  axveronika
Ja. Sp precist beskrivet.
2013-10-18

  Palett
Bra text !
2013-10-18

  Angel of love
Klockren..
Stor applåd.
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver