Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionerade nerver

Men dig,
Jag kan inte läsa dig
Det känns mänskligt
Att inte vara inuti din hjärna
Att inte veta var knapparna sitter
Man vill veta vad som finns där under
Samtidigt som det inte finns något bättre än att inte riktigt veta




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-18 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött