Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in need of preventivmedel

vad är det här för heligheter
din blick har gjort mig gravid
var det kanske ditt bröst?
eller onekligen din röst?
i 0,5 sekunder såg jag dig idag
och det är det bästa som hänt på ett tag




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-18 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött