Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ju ändå ingenting

Vad ska man göra då
När livet är för lite
När galen är vad man vill vara
När allt är tråkigt, när allt sitter löst
Vad ska man göra när grannar är det jävligaste, när man inte vill synas
men ändå veta allt
När bomben är nära
När barnen har gått och lagt sig
Vad gör man då




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-18 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött