Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråt.

dendär intentiva
hysteriska
gråten

som skälver i från halsen
och genom
hela min kropp

när jag saknar dina minnen
under täcket
utan extra hud

när jag längtar efter drömmen
som jag aldrig någonsin
kan fånga




Fri vers av Tofan
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-03-10 19:38



Bookmark and Share


    pergunnel
jesus-tove gör entré och skriver ännu en gudomlig dikt<3
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan