Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samuel som inte kom







ett skäl.

en längtan och en bänk.
många sms

och fler
i väntan på svar.
ett hav.

en våg att följa
en ton av en låt
som vill bädda sin sorg

i en kupad hand.

en vägg, ett hus
en fast grå
höst som ska bli röd
ett barn

som fick för lite
för tanken gick
någon annanstans



en natt
en arm kring en rygg
ett riktigt andetag
som stannade lungan

för ett liv




Fri vers av lyckeli
Läst 472 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-10-18 18:17



Bookmark and Share


    J. Herward
För mig talar den om- obesvarad kärlek eller olycklig sådan. Märkligt vad ord kan frammana. Du gjorde det bra!
2013-10-25

  Teresia Ridell
Sorgset, vemodigt och lite svårtolkat.. eller kanske snarare så att den lämnar plats för olika tolkningar. gillas !
2013-10-19

  kerstin skriver VIP
en längtan och en bänk. en vacker och vemodig text, jag tycker om den!
2013-10-18

  Yrre VIP
Så underbart berörande, ända in.
2013-10-18

  Lars Hedlin
Bra förmedlat känsla och inlevelse!
2013-10-18

  axveronika
Fin
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli