Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"det är jävligt kul med dig"

Starta festen
festen inuti mig
Glöm resten
det är du och jag nu
(JAG MÅSTE GLÖMMA DIG FÖR DU ÄR ÄLDRE ÄN MIG)
Men det är ju så att du bara inte sänder, du skjuter,
signaler rakt ner i halsen på mig
Menar på att jag "vore något i din säng"
Och du, du har en poäng
En jävla poäng
Är rädd (att det här) hur det här slutar så nu slutar jag








Fri vers (Fri form) av trött
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-18 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött