Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns

Du finns där för alltid

jag känner
jag vet

Du finns där var dag, i dröm och verklighet

Jag önskar att få glömma,
när hjärtat rusar
hur ska jag kunna gömma?

Jag vill bara visa dig all kärlek som jag bär
vill bara vara med dig just nu och här




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-18 21:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i längtan!
2013-11-04

  Marianne Räf
Du, - jag känner samma sak för någon.
Så, jag gillade å läsa din, denna dikten!
Det blir lätt lite känslosamt i kärleks-
dikter, det blir jag, också! Men man
måste skriva, även, om sånt. Kram,:D
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet