Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
this thing hurts like hell; but what did you expect?


hanna's theme

det irrationella behovet att isolera sig
gömma sig aldrig
(aldrig aldrig aldrig)
någonsin se någon i ögonen igen inte ens

dina
när du ler och allt
är svartarste
svart
när du kanske inte behöver mig

fyller tomrummet med andras ord
och thåström love is a weird thing like
you just pick a human and you’re like yes i like this one i’ll let this one ruin my life forever
och

brevet som är till dig lär du aldrig få la det
längst in samlar damm är ett öppet sår
i
don't
do
emotions
lägger händerna över ögonen och håller andan




Fri vers av infantsgame
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-19 10:58



Bookmark and Share


    mögel
försöker ofta hitta liksom.. meningen med texten, tror att själv tesen är den riktiga karamellen. här läser jag och vet inte om jag förstår men bryr mig inte, jag är hänförd av.. hur man kan höra en röst ur bara ord, anonyma ord mot en vit bakgrund. det är häftigt och jag blir imponerad. fortsätt bara.
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame