Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffepaus från livet



En dag av våra liv
som vi allt som oftast springer igenom med dom största av kliv
Fick vi sitta ner en stund

Värmda av muggar med svart
Jag minns vi pratade bort, ja minst tre kvart

För orden tycktes aldrig ta slut
Om inte livet kommit emellan hade vi pratat ännu

Men du hade ditt och jag hade mitt

Men just då glömde vi allt
för det fanns bara du och jag
i en paus i livet med två muggar med svart




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-19 13:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-11-04

  Marianne Räf
Ett möte i livet framstår det för mig.
Skön känsla då de förenas med varsin
mugg svart kaffe..Något kärleksbränsle
är bra å ha i färdens pauser! :D
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet