Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstprassel (Haiku)

 

 

 

solens strålar

förvandlar skogen -

glimmande skatt

 

 

***

 

 

frostnupna

höstlöv prasslar -

köldknäpper

 

 

***

 

 

höstmånad får

attitydförändringar -

blossar färgstark

 

 

***

 

 

löven åldras

rynkiga mot slutet –

jordfästes

 

 

***

 

 

avklädda träd

allmänbeskådade -

nakna i kylan

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nina.H
Läst 702 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2013-10-19 16:28



Bookmark and Share


  aol
vemodsvacker med ett talande foto,
2014-01-28

  queenia
Underbara små bilder. I takten så rätt och tonen så fin.
2013-11-12

    ej medlem längre
Underbara ögonblick av höst skildrar du med härlig känsla
2013-11-05

  Linda CH VIP
Fantastiskt fina små fullträffar!
2013-10-31

    Birgersdotter VIP
Du skriver så bra
2013-10-27

    ej medlem längre
Du skriver såå underbart!
2013-10-24

  Mike
Du gör det igen! En sån magiskt vacker text. Du har ett unikt språk som jag älskar.
2013-10-22

  Tino
Fint slut, allt du skriver om blir bra
2013-10-21

  Robert Jonsson VIP
Tycker speciellt mycket om din fjärde Haiku, löven åldras... Jordfästes. Den är fantastisk.
2013-10-21

  anathema VIP
Duktig du är även på haikun. Gillar hur du fångat trädets och lövens levnadsbana under hösten med en lugn och fin ton.

"löven åldras
rynkiga mot slutet –
jordfästes"

Särskilt denna är ju fantastisk.
2013-10-20

  Christer Foghagen VIP
Härligt vacker text!
2013-10-20

  Lars Hedlin
Magiskt vackert!
2013-10-20

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga haikus...underbart foto...
2013-10-20

  Mikael Ekman
Moget
2013-10-20

    ej medlem längre
snyggt, hela vägen..
2013-10-20

    ej medlem längre
En mycket vacker text

Underbar poesi!
Tack för den
KramZ*
2013-10-19

  Nils Teodor VIP
Härligt vacker
2013-10-19

  Fredrik P. VIP
Underbart foto! Min favorit denna gång är:
/löven åldras
rynkiga mot slutet –
jordfästes/
2013-10-19

    ej medlem längre
Vacker dikt, stämd i moll. Höstfint.
2013-10-19

    ej medlem längre
ljuvliga innnehåll!!
2013-10-19

    ej medlem längre
Vackra texter om hösten till ett färgsprakande foto.
2013-10-19

  Fem hjärtan VIP
Vemodsvackert! Vilket vackert foto!
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H