Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tomma ansiktet - fotopapper

Det vackra ansiktet skapar ljus
min inre bländare öppnar sig och söker av sitt motiv
behöver mer än skenet av skönhet
behöver skugga
behöver djup...

när motivet ekar tunt
förblir fotopappret vitt
utan avtryck
sluts min bländare
och min inre kamera stängs av

jag kräver mer än din nyputsade fasad
jag behöver sprickor
skapade av levnad och lagade av livserfarenhet
jag söker djup som kan omsluta mig som en varm skog
där jag kan finna mig själv på nya stigar
i denna mystiska labyrint
där längtan till dig blir starkare för var natt
som din kudde förblir kall.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 416 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-19 21:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en perfekt bild av bilden, seendet och slutaren - den återkallar minnet av alla överbelysta eller underframkallade ansikten som plaskade i baljan för ett halvsekel sedan.
2014-07-24

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet.
2014-06-21

    ADI Nehlin
vackra kloka ord..
2013-11-13

  agneta pichler
oj..

väldigt vackert skrivet
2013-10-19

    ej medlem längre
Herregud vad fint du skriver:)
2013-10-19

  prinscess VIP
bra text ,gillar
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0