Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt var inte tillräckligt långt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I natt grät jag

i tystnad

 

 

för jag visste

 

 

att du kommer aldrig vara min

 

 


men

 

 

du kommer att fortsätta

 

 

 

 

 

som en skugga i min ålder

 

 

och

 

 

 

den okända

 

 

 

 

 

som ritar mitt öde

 

 

 

 

utan

att veta

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 432 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-19 23:49



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så sorgset.
2013-10-29

  ~LillMarlene Landen~
Få men kärnfulla ord!
2013-10-23

  Rise Little One
Levande känslor som berör djupt i läsarens hjärta...
2013-10-20

  Suzy med punkterna
Den som lever inom är aldrig riktigt okänd.
Älskar dina ord under regntung himmel...
2013-10-20

  prinscess VIP
du skriver så bra
en mästare på poesi
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m