Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månstrimma

du säger:
se på månen
den lyser vackert
fast den är död

du snörper på munnen
åt stulna ögonblick
bakom bladlösa häckar
blottad hud

du säger:
illusioner
är som måndamm
de har inget glitter

du ser solen speglas i havet
säger att bilden är kall
fast solen är varm

men på natten
stängde du inte fönstret
och solen
skickade en budbärare
i din dröm
mönster på ditt täcke

månstrimma

nu ler du
månen är min




Fri vers av Leva Livet
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-20 11:53



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Finurliga och finfina ord!
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Leva Livet
Leva Livet