Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det oburna


Kan du berätta för mig Herr Allt? Var den riktiga platsen finns? För begravning av ett länge buret hopp? Det finns ingen kant att sitta på när vi grunnar över detta. Inga neoner. Inga magiska regn. Bara stillhet och sorgklockor som ringer. Det finns heller inga tårar i detta. Inte ännu. Bara ett stillsamt konstaterande att det är dags nu. Att försiktigt vika det samman och att låta det få dö, som aldrig funnits. Till slut svarar Herr Allt. Ganska tyst. Jag vet inte Andeliten. Den här gången tror jag att du måste finna ut av det själv. För det oburna barnets skull. 




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 595 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-20 12:07



Bookmark and Share


    Andiie
väldigt vackert.
2017-03-31

  Stefan Albrektsson
Magiskt - lätt och blytungt på en och samma gång. Slutet gör att det knyter sig i magen.
2013-10-26

  agneta pichler
så stort skrivet..

herr Allt till Andeliten
2013-10-20

    ej medlem längre
Man håller liksom andan medan man läser, för att inte störa eller tränga sig på ...
2013-10-20

  menspoeten
Vackert och sorgligt, eller, det känns sorgligt för mig när jag läser den.
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP