Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skrattar båda


vi skrattar båda

djupt in i varandras jag -

spädbarnet och jag




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-10-20 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fullträff senryupoesi. Applåd!
2013-12-11

  [ShadowWalker]
Synd att Senryu inte fått sin egen kategori då de likt din egen här, kan ge så mycket mer då känslor får lyftas fram...
Känslorna är råa, fylliga och påtagliga...snygg senryu helt enkelt. Tack
2013-10-20

  Jaramald VIP
Du gör så vackra Haiku Paula!..
Vill bjuda in dig till vår skrivargrupp på Facebook,använder du facebook?
/J
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP