Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passionerade blickar


Jag tycker
bruna varma
gröna spännande
blå svalkande
ögon


men det är de blickar
fyllda av liv, passion
oavsett färg
som jag älskar
får mig på fall
utan fallskärm


Så möt mig, min blick
med dina ögon
fyllda av passion


och du kan ta mig


dit du önskar

 




Fri vers av Nic
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-03-10 21:53



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Sannerligen bejakande och fröjdesamt...så det gnistrar
2006-03-10

  Smultris
Känns som du blev lite inspirerad av Aries dikt:)

Jag tycker om din version oxå, med de lite färre orden...
Både hett och ömt:)
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic