Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt minne

Du är en ängel nu.

Våga pröva dina vingar. flyg, flyg dit du alltid längtat,
flyg över sjöar och milsvida skogar.
Cirkulera över platser du känt,
se dina nära med ömmande tomrum i sina hjärtan.

Känn, känn hur älskad och saknad du är.
Vi här, vi som är kvar, vi som lever med sorgen.
Vi kommer alltid ha dig inom oss.
Alltid inom oss, tills vi ses igen.

Jag vet att du väntar, jag vet det.
Ibland längtar jag, vill hålla om dig, prata, fråga.
Det är så mycket som jag aldrig kommer få några svar på.
Nu är allt försent.

Men jag vet att tiden inte är inne.
Inte än, inte nu.

Jag saknar dig.

Flyg, flyg dit du alltid längtat, flyg över sjöar och milsvida skogar.




Fri vers av M.W
Läst 931 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-20 17:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Jättefin
2014-04-12

    Monica Kvist VIP
Underbart, så vackert!
Skriv, skriv. Du har ju förmågan.
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

M.W
M.W