Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ingen att dela mina känslor ansikte mot ansikte till, delar därför i ord...


Varje stund med dig

Jag älskar varje stund jag tänker på dig,

varje gång är jag någon annanstans.

Inget betyder nåt, inget annat.

Du är min fristad, mitt ljus i mörkret.

När allting känns kallt, värmer du mig.

I din närhet är jag någon annan, jag känner mig hel.

Jag önskar att du en dag får veta, att jag skulle älska varje stund med dig.




Fri vers (Fri form) av Cross
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-21 00:43



Bookmark and Share


    Cross
Tack så mycket. Försöker ge ett utlopp för vad jag känner, så ärligt som möjligt. :)
2014-02-17

  wildah
Tycker mycket om denna som känns långt in i hjärteroten!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Cross