Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstsolen till trots

 

för att förintelsen
har etsat mig med svetslågor
sitter jag fast

i mörker åter och åter

oförmögen att ta emot ljuset
utan att känna skuld

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 495 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-21 11:15



Bookmark and Share


  Sara Boström
Enkla ord om djup, återkommande smärta. En text som når fram.
2013-12-22

  Michaela Dutius
Den stora smärtan i att samtidigt som man drabbats vara skonad - berörande djupt innanför skinnet
2013-12-18

  Eva Langrath VIP
Stark text om smärtan i livet som återkommer gång efter gång .
2013-10-21

  Fredrik P. VIP

Stark och svår känsla som nog inte
ens ljusterapi kan hjälpa. Dikten kan
dock ge tröst åt många i mörkret.
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth