Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full

Undrar vad du tycker om mig.. Jag gjorde nog bort mig rejält, efter 9 redbull vodka. Jag försökte uppföra mig, men kunde knappt gå, och skrattade ihjäl mig till allt. Jag minns dig knappt, men jag minns hur du fick mig att känna.
Vet att det var "fel" person att falla för..
Vågar inte ens säga detta till någon, undrar vad dom andra tycker om mig då.
Tänker på dig i alla fall. See you around.




Fri vers av BeautifulLie
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-21 18:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar, var du säkerligen
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie