Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus älskar alla barnen, eller.......?


Du lilla flicka som fick lära dig i söndagsskolan
att
Jesus älskar alla barnen
gul och vit, röd och svart

 

varför fick du inte lära dig


att han älskar flickor
med lugg och
glugg mellan framtänderna???????

 




Fri vers av Nic
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-03-10 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic