Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hem

Jag vaknar
Även till denna sedvanliga söndag
vaknar jag
Lederna värker
en svidande värk
Helt olik huvudets dövande
Hjärtats krampartade
Jag vill så gärna leka
med mina älskade barn
Jag vill så gärna orka sköta
min vildvuxna trädgård
Men livet ville annat
Gud förbjude!
Hur ska man orka
när man knappast orkar
existera
Förlåt mig
Jag kommer hem snart
Mamma är bara lite ledsen
Mamma har bara lite ont just nu

Jag kan inte andas längre
Mitt ansvar har upphört
Döden är bara en parentes.




Fri vers av Glömskan
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-21 21:43



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert mörkt
2015-08-05

  KYREUS of Sweden
(ouch!....
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan