Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brister

Vattnet faller omkring oss, ska vi skapa lite fördärv min vän?
Skatterna finns i dina fickor, var det därför jag försvann när de förstördes?

Löven har börjat hårdna, min kratta är bara en fläck i vår trädgård.
Det syns inga gräsfläckar på våra händer. Höstlöv. Låt mig drömma oss bort.

För vi, vi är inget mer än du och jag. Jag och henne. Han och du. Vi är en brist.

Himlen har brunnit sen vi var. Låt oss hoppa tills vi faller och sen stå upp igen.
För jag önskar att det fanns något bättre, än den bitterljuva smaken av det där brevet.

Din berättelse och dina berättelser avslöjades. Ditt försök att leva, att älska.
Jag kastade de så högt jag bara kunde, men precis som mig så nådde de inte himlen.

Och vi, vi var inget mer än du jag. Jag och henne. Han och du. Vi var en brist. Är en brist.




Fri vers (Fri form) av Ett barn
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-21 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett barn
Ett barn

Senast publicerade
Brister
* Se alla