Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alldeles för slitna sandaler.

I alldeles för slitna sandaler,
som du borde ha bytt ut redan i fjol,
vandrar du vägen ner mot havet.

Solen skiner,
och himlen lyser blå.
Världen är allt för vacker.

I alldeles för slitna sandaler,
som faller isär , bit för bit,
vandrar du vägen upp efter festen vid stranden.

Solen är påväg ner
och allting doftar svagt av herrparfymen
han hade hällt på sig.

Ni dansade lite många sista danser,
ikväll
i redan på tok för sliitna sandaler.

Världen är alltid vacker.




Fri vers av Tofan
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-03-10 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan