Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom hjärtat


Ord kan befria
och ord kan fängsla
Det krävs mod
att uttrycka orden
genom hjärtat.












Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-22 18:51



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Oj.
Att så få ord kan säga så mycket.
Helt underbar!
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP