Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa gång


Den här tiden vi lever i
är en märklig tid
som en världskropp i ständig spänning

När kommer vi att andas in
nästa gång.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-22 18:59



Bookmark and Share


  © Weronica Lindholm
Tänkvärt, vackert!
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP