Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att träden fälls


Jag är född i mitten
av sjuttiotalet
och det märks
i sättet jag betraktar
förändringar
i omvärlden
med vemodig skepticism

Jag har vant mig vid
att träden fälls.














Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-22 19:07



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Som vore det stormfällt då?
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP