Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ODONBLÅ


dimma skiljer kuster åt
vågor frasar vid stränder

under tjockans kjortelfåll glimtar
vattnet som förenar länder

himlen bågnar under tunga moln
i luften hänger stum en isig ton

kall och odonblå är hösten



© Gerd Vading




Fri vers (Fri form) av Gerd Vading
Läst 924 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2013-10-22 19:09



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vackert och målande
2015-05-22

  aol
riktigt fin poesi som griper tag i en,
2013-12-17

  Anita Westin
Bild ur landskapet. Oväntat odonblå i slutraden. Vackert!
2013-11-22

  axveronika
Vilka fina bilder som blommar upp i varje rad! Fin stämmning uppmålad i färger och bilder!
2013-11-07

  Yrre VIP
Underbara förnimbara bilder du målar, och Odonblå, så vackert!
2013-11-07

  ULJO
Vilken underbar titel på denna fina dikt
2013-10-26

  Lärling
Så vackert målad höstdikt!
2013-10-25

  Gerd Vading
flognman, då döper jag om den till ODONBLÅ.
2013-10-22

  thyra
Jag tycker också om dina beskrivande poetiska ord. Fint!
2013-10-22

    ej medlem längre
åh jag tror jag svimmar, odonblå, vilket utsökt ord! kunde fungera som enda ord i titeln. mycket att gilla i den här. tjockans kjortelfåll, vågor frasar.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gerd Vading
Gerd Vading