Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filminspelningen

När jag öppnar dörren känner jag hur nervositeten bultar i hjärtat.

Ska jag göra det här?

Doften av heta kroppar ligger i luften.
Speglar överallt, filmteamet riggar upp kamerorna.

Här kommer det bli eldigt, hett och höfterna kommer rulla.

Där står han,den vackra latinska mannen som ska leda mig rätt under inspelningen. Våra kroppar kommer svettas tillsammans.

Hjärtat bultar och nu jäklar kör vi...

 

 

 

 

Zumba inspelningen börjar.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-22 20:47



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Wow..läckert, hett och helt underbart..och vilken bild..Mums!
2013-10-22

  ULJO
Håller med Tino, en mycket välskriven text
2013-10-22

  Tino
;)) Vad bra denna var, helt otroligt, du fångar intresset så snabbt, slutet är inte förutsägbart, men vad bra det blir. Grattis till en mkt välskriven text!
2013-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Den va läcker...texten alltså...ja, okej då...han ser inte så dum ut heller...:-)))
2013-10-22

  Lars Hedlin
wouser ......
2013-10-22

  Maria Sundelin VIP
Sista raden gör texten
2013-10-22

  agneta pichler
hm.. den var bra.. hehe
2013-10-22

  Tess74
hahahaha tack för skrattet
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love