Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan & Sanningen

Utan ljus ingen skugga

utan ljus ingen sanning

men ingen kommer undan

lögnen lever i det mörker som kväver sanningen

men med ljus lever sanningen

och dödar lögnen

i skuggan finns det förflutna

som döljs i mörker

men i ljuset kommer det fram

du kommer inte undan

kanske tillfälligt

men när ljuset kommer

kommer sanningen och skuggan fram




Fri vers av Berra Bäver
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-23 10:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Måste spara ;)
2013-10-23

  mare VIP
Mycket bra!
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver