Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att lugna ner mig själv, från mig själv till mig själv.


Min älskling är lättantändlig.

Det grämer mitt hjärta att se dig såhär. Älskling det grämer mig att du agerar sådär. Älskade vänta dig inte dumdristig. Lita på att vi ses igen. Månntro vi mötes när daggen lättat, månntro vi mötes när ditt mörker lättat från dina skallrande revben, från din hjärterot.

Vad än som kommer i din väg, vad än som händer oss har mina omfamningar runt dina nakna armar inte varit för intet. Minns det - baby blue - när du med svettningar kramar om kudden en krampaktig natt. Andas min sköna. Intet har varit för intet.




Fri vers av Ivanovitj
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-23 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett