Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om cynism

Det är din förbannade
Skyldighet och plikt
Att genom livsvana och världsvana
Göra dig så pass cynisk
Att du slipper tro på allt

Men samtidigt, i denna världen
Är inte alla fiender
Med dolda budskap utsända
Att förgöra ned just dig till intet

Låt vetskapen inte förlama dig
Men håll dig i en sorts balans
För inte alla hatar dig
Inte alla vill dig väl




Fri vers av Arvida Juni Svenske
Läst 238 gånger
Publicerad 2013-10-23 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvida Juni Svenske