Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


kär(a)lek

 

 

ikväll ska

vi ligga 

du

med dina brickor

jag som oftast

med dig 

 

 

 

 

 

 

 

 en(sam)

 

 




Fri vers (Fri form) av ninfea VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-25 20:29



Bookmark and Share


    Bo Malte
va tråkigt...*L*..
2014-11-20

  Mr Mutter
Gillas!
Underfundiga dikter, som den här, är härliga!
2014-11-16

  Lars Hedlin
;) bra text!
2014-07-07

  Lena Själsöga Keijser
ler
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP