Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orädd

 

Ibland tar hon av sig skölden
men allt som ofta får hon
lära sig läxan

att ha på den i tid
och otid har också sitt pris

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ninfea VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-23 19:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
livet vandrar på,
ha spjutet i högsta beredskap:)!
2014-07-01

  Lena Själsöga Keijser
begrundansord
vilka berör

... en sköld kan vara så mycket
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP