Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden tårade min vy

 

 

Bilden ifrån igår 

tårade min blick 

med värme saknad 

och längtan 

 

En diffus bild 

av det som var men 

skarp som dagen 

i det som är

 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 469 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-23 19:31



Bookmark and Share


    AA VIP
Igenkännande. Vi bär på ett brus från förr, minnenas sorl.
2013-10-28

    J. Herward
Igenkännande, det rör vid oss alla tror jag, det du har fångat här. Håll vid det mycket lätt!
2013-10-28

  Maria Sundelin VIP
Ja vissa bilder etsar sig fast

2013-10-28

  Suzy med punkterna
Känns ända in i benmärgen.
2013-10-26

  Maria Sundelin VIP
Låter som vemodsvackra minnen
Kramar
2013-10-24

  issac.a.m
Undetbar ..


2013-10-23

  ~Leonardo~
Ja tänka sig vad en bild kan återkalla.
fin nostalgi du återger..
2013-10-23

  peter markurth
bra
2013-10-23

    ej medlem längre
Skönt att ge efter för nostalgi.. saknad.. smärta..
2013-10-23

  Lars Hedlin
En mycket fin text som berör!
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene