Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

girls



konstanten som alltid finns kvar
ilskan som bor i dem

den obegränsade kärleken

det du inte orkar känna känner jag



jag har så jävla mycket kärlek i mig
det ni inte orkar känna känner jag

avviker inte en sekund

på olika platser men alltid där

jag älskar älskar älskar er




Övriga genrer av det där som känns
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-23 21:39



Bookmark and Share


  träsnidaren
Berörande ord som känns igen..
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns