Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag spelar nog ingen roll

...

Brukar känna mig utanför
Som att jag inte spelar någon roll
Som om inget skulle bry sig särskilt mycket om jag dör

Folk undviker mig och jag vet inte varför
Det måste vara något fel på mig
Ingen är elak, men det handlar inte om vad man hör

Vill skrika ut, berätta, men det känns som att ingen förstår ändå.
- "Har dom sagt nått? Nehe, men vadå?"

Onda blickar gör ondare än ord
Ett träffande ord gör ondare än ett slag
Ett slag känns mer än ingenting alls

...






Fri vers av BeautifulLie
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-23 23:09



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Du spelar roll!
Precis som alla andra.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie